Tafelsessie voor moeders

Waarom zijn goede vetten voor kinderen zo belangrijk? Eet jij twee keer per dag een broodmaaltijd met de kids, maar wil je graag voedzame alternatieven waar kinderlijfjes blij van worden? Weten dat een broccoli gezond is stap 1, maar hoe laat je je kinderen op een leuke manier groenten eten is stap 2.


Heb je ook keuzestress in de supermarkt? Ik neem jullie mee in ons westerse voedingspatroon en leg uit welke alternatieven er zijn en waarom we deze het beste aan onze kinderen kunnen geven. Zo vertel ik waarom brood vroeger een betere optie was dan tegenwoordig en geef tips en recepten voor alternatieve ontbijt-en lunchgerechten. Ook geef ik gangbare tips om kinderen meer groenten te laten eten. Wil je meer kennis over welke voeding bijdraagt aan blije buikjes en energieke lijfjes en blije gezichtjes, maar geen tijd of zin in 1 op 1 sessies, boek een tafelsessie voor peuter- en kleutermoeders. In een sessie van 2 uur deel ik mijn kennis en ervaring.


Tafelsessie- inclusief koffie en thee en gezonde versnaperingen – deelname maximaal 6 personen – investering € 45,- per persoon


Een sessie kan worden ingepland via mail, telefoon of via het onderstaande contactformulier.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.