Hoi, ik ben Anouk, 34 jaar, moeder van twee kids en werkzaam als Natuurvoedingsadviseur, Kindervoedingscoach en Trainer Hormoonfactor.
Na mij jaren te hebben verdiept in de wereld van ‘’gezonde’’ voeding ben ik er eindelijk achter wat voor mij werkt. Met al mijn opgedane kennis en als ervaringsdeskundige kan ik nu vol overtuiging zeggen dat voeding werkt. 

Maar wat is nu gezond, wat is een hype en
 wat doet stress nou echt met je?
Samen met jou ga ik graag op zoek naar een voedingspatroon dat bij jou past.

Druk, druk, druk

Vanuit mijn vorige baan was ik veel onderweg, waardoor ik lange dagen van huis was en daarnaast zat ik veel achter mijn bureau. Weinig tijd vrij maken voor sporten en onbewust niet de juiste keuzes maken qua voeding. Druk, druk, druk, het gehaaste leven waar bijna iedereen tegenwoordig in mee gaat.
Dat uitte zich bij mij in opgezette buiken, eczeem, vaak moe, veel hoofdpijn, ik zat gewoon niet lekker in mijn vel.
Na het omgooien van mijn voedingspatroon jaren geleden heb ik stap voor stap deze klachten de rug toegekeerd. Uiteindelijk heb ik ontdekt wat voor mij werkt, want ik wilde geen tijdelijke oplossing, geen tijdelijk dieet, het moest een leefstijl worden. Maar het aller belangrijkste resultaat, ik kreeg meer energie. Sommige klachten neem je te snel voor lief, terwijl dat helemaal niet nodig is. Voeding als medicijn? Ik denk dat je er een heel eind mee kan komen.

Kinderwens

En toen kwam onze kinderwens, maar met een diagnose PCOS ging dat niet vanzelf. Hormonen zijn gekke dingen maar kunnen we er controle over krijgen? Wat kunnen we zelf bijdragen om een gezonde hormoonhuishouding te krijgen? Daar wilde ik meer van weten!
Daarom heb ik naast de opleiding als Natuurvoedingsadviseur en opleiding Kind en Voeding ook de keuze gemaakt een opleiding tot Trainer Hormoonfactor te volgen. Met het mooie resultaat dat ik met deze inzichten op een natuurlijke manier zwanger ben geworden van ons tweede kindje. Een mooier cadeau hadden we niet kunnen krijgen. Met voeding kom je een heel eind maar wat ik daarnaast vooral heb geleerd is dat het reduceren van stress en een zinvol leven net zulke belangrijke factoren zijn die bijdrage aan meer vitaliteit.
Zorg goed voor jezelf,
Liefs Anouk

You’ll never change your life until…

You change something you do daily

The secret of your succes or hapiness is found in your daily routine

-John Maxwell-

Neem vrijblijvend contact op

Tijd om tot actie over te gaan! Je hoeft alleen maar mij een bericht via het formulier hieronder te sturen. Tot snel!

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.