Als Natuurvoedingsadviseur kan ik jou adviseren en voorlichten welke voeding bijdraagt aan een vitaal leven. Levenskracht in voeding? Zeker! Dit zijn wij de laatste jaren uit het oog verloren. De westerse manier van eten heeft hier veel invloed op. De tijd dat je bij de boer je aardappelen en groenten haalde, kan jij je die herinneren? Misschien moeten we weer een blokje om fietsen om verse groenten en fruit van het land te kopen. Of ga jij toch liever naar de supermarkt om dat dit gemakkelijk is? Gemak is vaak  waar we naar neigen in deze tijd van een soms te gehaast leven.

Je kent het wel: een drukke baan? Een druk sociaal leven? Misschien ook nog een gezin? En dan ook nog gezonde keuzes willen maken omtrent leefstijl?

Ook ik snap dat de supermarkt een minder tijdrovende optie lijkt. Maar ook in de supermarkt is er tegenwoordig genoeg keuze aan verantwoorde voeding, maar de bewerkte voedingsmiddelen overheersen helaas nog steeds. Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Met al die keurmerken van verantwoord, glutenvrij, suikervrij, 0% vet. Ik geef je praktische tips om verantwoorde keuzes te maken.